TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Az állatok világa

: Az állatok világa

Illusztrátor:

Kiadás:

Moszkva, 1987

Kiadó:

Malis

Kategóriák:

Biológia Zoológia Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

86 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Kétszáz évvel ezelőtt élt Svédországban egy híres tudós - Carl Linné. Kitűnően ismerte az állatokat, legalábbis azokat, amelyeket a tudósok addig megismertek. Ám rengeteg állat él a világon. Több mint egymillió különböző fajuk ismeretes. Hogy mennyi az egymillió? Ezerszer ezer! Hát ilyen sokféle állat él a Földünkön! A tudósok bebizonyították, hogy nemcsak a farkas és a sakál rokona a kutyának, de a róka, a sarki róka és még más vadállatok is. Ezeket Linné a házi kutyával, farkassal és sakállal együtt, hogy tudományosan mondjuk, a kutyafélék családjába sorolta. Könyvünk Csupa kutya című fejezetében erről a családról lesz szó. És ne csodálkozzatok, hogy a hosszú sörényű oroszlán, a csíkos tigris, a gyors lábú gepárd és a foltos hiúz egy fejezetben található (igaz, kicsit szűknek is érzik ott a helyet). Ennek a fejezetnek a címe Csupa macska. Mert valamennyi itt szereplő vadállat a macskafélék családjába tartozik. A két utolsó fejezetben, amelynek címe Csupa antilop és Csupa majom, szintén közeli rokonokat gyűjtöttem össze.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!