TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Az élet: befejezetlen kísérlet

: Az élet: befejezetlen kísérlet

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Natura

Kategóriák:

Biológia Genetika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

184 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632330234

tartalom:

Közhelynek számít, hogy a biológiai tudományok, elsősorban a molekuláris biológia és a genetika milyen gyors és nagy fejlődésen ment keresztül az utóbbi egy-két évtizedben. Mint mindig, ebben a fejlődésben is voltak látványos felfedezések és "szenzációs" sejtések, elméletek és jóslások, melyeket a legkülönbözőbb formában tálaltak a nyilvánosság elé. De hogyan látja ezeket az eredményeket a természettudós és mit tart lényegesnek, közlésre érdemesnek a kutató tudós, akinek éppen ezeknek az eredményeknek az elérésében döntő szerepe volt? Jó választ ad erre Salvador E. Luria, Nobel-díjas kutató Az élet: befejezetlen kísérlet című könyve. Az író a genetika, az evolúció oldaláról vizsgálja az élő szervezeteket, s nem egy helyen olyan érdekes összefüggéseket tár fel, amelyek még a biológiában és a genetikában jártas olvasó számára is élvezetes olvasmánnyá teszik könyvét.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!