TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Az élet princípiuma

: Az élet princípiuma

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

OMIKK

Kategóriák:

Biológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

191 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632805151

tartalom:

˝Egyesek a tudománytörténet új korszakokat hozó felfedezéseihez hasonlítják a chemoton elméletet, mások mereven elutasítják. Az olvasó - ha nem is a szakmai részletekről - de a koncepció egészéről maga alkothat ítéletet e könyv elolvasása után, hiszen ebben a szerző a szűkebb szakmai részletek s az egyenletek elhagyásával olvasmányosan, érdekfeszítően vezeti végig az olvasót a chemoton elmélet főbb gondolatain. Közben megismerheti, hogy ki miben látta az élet titkát; hogy mi különbözteti meg az élőt az élettelentől, hogyan lehet pusztán folyadékból "gépeket" és készülékeket szerkeszteni s mi a titka az önreprodukciónak. Foglalkozik az élet keletkezésével és az élő rendszerek mesterséges előállításával is. És maga az a tény, hogy ez a negyedik magyar nyelvű kiadása e könyvnek, mutatja, hogy minden gondolkozó embernek érdemes elolvasnia, sőt, ezen túlmenően végiggondolnia is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!