TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Az élet tudománya

: Az élet tudománya

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Biológia Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

200 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Az élet tudománya, a biológia iránt mindinkább növekvő érdeklődés nyilvánul meg. A kísérleti biológia rohamos fejlődése, egymást érő nagy, váratlan felfedezései általános meglepetést keltenek. A biológiából leszűrődő gondolatok és felfogások forradalmi erővel törik át az anyagelvűségre alapított természettudományos gondolkozás korlátait: kilátást, érvényesülést keresnek a szellemi és gazdasági élet minden terén.
A biológiai gondolkozás és életismeret uralomrajutása hivatott az ideális világnézetet a természettudományba és a korszellembe beoltani, a tudományos gondolkozás és a vallásos hit között emelt ellentétet kiküszöbölni.
Az élettudomány már a többi tudománnyal, a hittel és a bölcselettel fennálló szoros kapcsolatai révén is számot tart a művelt közönség érdeklődésére. A biológiai műveltség az általános műveltség korszerű követelménye. Ezenfelül a biológia gyakorlati alkalmazásának területe is folyton bővül. Elsősorban a gyógyító orvostudományban értékesíthetjük megismeréseit. De a gazdasági életben a többtermelés megvalósításában is érezhető éltető hatása.
Könyvem megírásakor e nézőpontok figyelembevételével igyekeztem olvasóközönségem különböző szellemi és gyakorlati felkészültségét tekintetbe venni. Célom az volt, hogy az élettudomány életbevágó fontosságát kidomborítsam és érdeklődést, kedvet ébresszek iránta.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!