TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Az emberi test

: Az emberi test

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Skandi-Wald Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

165 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638617578

tartalom:

"Ez a tankönyv az emberi test felépítésének és működésének alapvető kérdéseit tárgyalja. Igyekszik egységes alapokat adni az emberi szervezet megismeréséhez és a szakmai tárgyak elsajátításához. Célja az, hogy a középiskolai biológiai, kémiai és fizikai általános ismeretanyagra alapozva bemutassa az emberi szervezetet; érzékeltesse, hogy az emberi szervezet egésze több, mint a részek összessége; hozzájáruljon a holisztikus szemlélet kialakításához, amely az embert teljes egészében, természeti és társadalmi környezetével való összefüggésében szemléli. Az emberi test felépítésével az anatómia, működésével pedig az élettan tudománya foglalkozik. Egyetlen életkorban sem késő az egészségmegőrzés érdekében egészséges életmódra nevelni az embereket. Éppen emiatt annak, aki hivatásként az emberekkel való foglalkozást választotta, a speciális szakmai ismereteken kívül egészségnevelői felkészültséggel is rendelkeznie kell. Egészségügyi, illetve más humán hivatást ugyanis nem lehet eredményesen gyakorolni az emberi test felépítésének és működésének ismerete nélkül. Az emberek többségének természetes igénye a harmonikus, kiegyensúlyozott, örömteli, hosszú élet, aminek az egészség elengedhetetlen feltétele. Hazánk népességének egészségi állapota, egészségügyi kultúránk kilettsége, higiénés viszonyaink és szokásaink sok kívánnivalót hagynak maguk után. Az emberi szervezet felépítésének és működésének megismerésével reális lehetőség nyílik az egészségesebb életre."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!