TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Biokémia

: Biokémia

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Biológia Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

981 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630544059

tartalom:

"Civilizált életünk egyre gyorsutó hétköznapjaiban különösen nagy iramot diktálnak a természettudományok. Ezek között is az ezredforduló közeledtével a biológia különféle területei azok, amelyek az elsők között is az élen járnak. A biokémia közös "nyelvet" jelent a biológiai tudományok körében, segítségével a szakemberek jól megérthetik egymást. Szükséges tehát, hogy megfelelő eligazítás álljon a kutatók és a gyakorlati szakemberek rendelkezésére ezen a közös nyelven. Ezt az igényt szándékozik kielégíteni a Biokémia most megjelent negyedik kiadása, amely a korábbiakhoz képest jelentós átdolgozáson ment át. Sok tekintetben igyekszik a korszerű követelményeknek megfelelni, bár a biológiai tudományok fejlődési ütemét szemlélve nyilvánvaló, hogy a kézikönyv közölte információkat az újabb kutatási eredmények minden valószínűség szerint gyorsan túlhaladják."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!