TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Biológiai pszichológia

: Biológiai pszichológia

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

204 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Valamennyi lélektani tudomány alapja a biológiai pszichológia, amely az ember lelki reakcióit élettani folyamatok alapján magyarázza. A pszichológusnak ismernie kell ezeket a reakciókat, csak így felelhet meg gondolkozása a modern természettudományos felfogásnak. Leonhad biológiai lélektanát eredti megállapításai és újszerű rendszerezése teszik különösen érdekessé. Új tudatfelosztását és ösztöntanár számos szerző tette magáévá. Más iskolák, így Freud és Jung megállapításait nem támadja, azokat objektív kritikával ismerteti. Az altruista ösztönöket tárgyalóü sorai a szerző humanista szellemét tükrözik. A könyv magas színvonala ellenére könnyen érthető, s leköti az olvasó figyelmét. Érdekes és eredeti megfigyeléseink, az életből és a világirodalomból vett szellemes példáinak nem kis része volt a mű nagy sikerében."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!