TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Biológiai védekezés természetes ellenségekkel

Biológiai védekezés természetes ellenségekkel

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Biológia Kertészet Növényvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

209 p., 9 tbl.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632340035

tartalom:

˝Ez a könyv azokhoz a nagyüzemi szakemberekhez és kedvtelésből kertészkedőkhöz szól, akik kevesebb vegyszerrel vagy vegyszer nélkül szeretnének termelni. Megismerhetik belőle a haszonnövények kártevőinek természetes ellenségeit a rovarok, a kétéltűek, a hüllők, a madarak, az emlősök köréből. Megtudhatják, hogyan lehet a pusztulástól megkímélni és hasznunkra fordítani őket; hogyan lehet ötvözni a vegyszeres védekezést a biológiai módszerekkel. Ennek a témakörnek hazánkban még nincs elegendő és kellő mélységű szakirodalma, pedig nagy szükség lenne rá. Ma már köztudott, hogy az egyoldalú kémiai védekezés nem jó módszer. Egyes kártevők ellenállóvá válnak a növényvédő szerekkel szemben, sok hasznos élőlény pedig elpusztul. A vegyszerek közül nem mindegyik bomlik le tökéletesen, és táplálékunkba kerül. A nemzetközi előírásoknál több vegyszermaradványt tartalmazó terményt, illetve terméket egyre nehezebb külföldön értékesíteni. Ráadásul a növényvédő szerek igen drágák, és előállításuk levegő- és vízszennyezéssel jár.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!