TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Biometriai értelmező szótár

Biometriai értelmező szótár

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Biológia Matematika Szótár Mezőgazdaság általában Elektronika Angol nyelv Cseh nyelv Lengyel nyelv Német nyelv Orosz nyelv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

928 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"A munka úttörő jellegű, s mint ilyen bizonyára nem tökéletes. Műfaja szerint az értelmező szótár és a kislexikonok közt foglal helyet. Eredetileg csupán arra törekedtünk, hogy a szorosan vett biometriai fogalmak értelmezését gyűjtsük össze és az alapvető fogalmakat többnyelvű szótár formájában adjuk közre. Elsősorban a mezőgazdasági kutatás és kísérletezés szakirodalmában leggyakrabban előforduló biometriai fogalmakat, a matematikai statisztikai módszereket, illetve azok kifejezéseit tartalmazza. A szélesebbkörű használhatóság érdekében felvettük azonban néhány határterület, pl. ökonometria, elektronika és a kísérleti módszertan gyakoribb fogalmait."

leírás:

Magyar, angol, német, orosz, lengyel és cseh nyelven.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!