TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Búzatermesztési kísérletek 1960-1970

: Búzatermesztési kísérletek 1960-1970

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Biológia Növénytermesztés Mezőgazdaság általában Genetika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

815 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963053830x

tartalom:

˝Az utóbbi tíz év olyan méretű változásokat hozott búzatermesztésünkben, amelyhez fogható alig akad a hazai növénytermesztés történetében. A szocialista mezőgazdasági nagyüzemek megszervezése után a nagy-arányú és modern gépesítés, az új szemléletű műtrágyahasználat, a vegyszeres gyomirtás, az új korszerű fajták gyors és nagyarányú térhódítása, végül pedig a mindezeket ökonomikusan összehangoló gazdálkodási szemlélet teljesen új alapokra helyezte búzatermesztésünket. A nagyüzemi termesztéstechnika gyors megújhodásának köszönhető, hogy az adott időszak alatt – a megelőzőhöz viszonyítva – búza-termésátlagaink csaknem megkétszereződtek.
A könyv legfőbb célja, hogy elősegítse a fejlődést mind a gyakorlati munka, mind a kutatás területén, tájékoztatást nyújtva az utóbbi tíz évben beállított fontosabb, eddig még nem közölt, főleg agrotechnikai vagy azzal szorosan összefüggő kísérletek eredményeiről. A mű felsorolja az egyes témakörükben, a hazai magyar nyelvű folyóiratokban megjelent dolgozatokat is.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!