TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Élet és energia

: Élet és energia

Kiadás:

Kolozsvár-Napoca, 1986

Kiadó:

Dacia Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Kémia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Antenna

Terjedelem:

192 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Az energia kérdése központi helyet foglal el a természettudományok rendszerében, következésképpen az anyag ama specifikus mozgásformájának a megismerésében, ami maga az élet. Az élőlény olyan nyílt rendszer, amely környezetével - elválaszthatatlan kölcsönhatásban - állandóan energiát és anyagot cserél: az energiaszétszóródás sajátos módját megvalósító kémiai gép. A fejlődő anyagot az energiahasznosítás képessége emelte fel az általunk megismert evolúciós szintekre; tudott dolog, hogy az egyes szervezetek ökológiai sorsát semmi sem befolyásolja olyan nagymértékben, mint az a mód, ahogyan az energiához hozzájutnak. A biológus Rab János kitűnő könyve élet és energia kérdéskörét dolgozza fel több fontos megközelítésben: termodinamikai, növényélettani, ökológiai és - természetesen - gyakorlati szempontból."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!