TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Első természethatározóm

: Első természethatározóm

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Biológia Botanika Ornitológia Zoológia Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635487924

tartalom:

"Három természetkalauzt ajánlunk egy kötetben a 8-12 éves gyerekeknek, de természetesen felnőttek is haszonnal forgathatják. Virágos növények: Közép-Európa virágos növényei közül hetvenkettőt mutat be a könyv: a mezőn, réten, erdőben, vízparton, hegyekben és kertekben nyíló virágos növényeket egyszerű botanikai leírással, szép, szemléltető rajzokkal szakszerűen kiegészítve segít felismerni, meghatározni. Fák, bokrok, termések: Közép-Európa jellegzetes fafajtái között segít eligazodni. Színes, részletes rajzok egészítik ki a könnyen érthető botanikai leírásokat. Megismertet a lombos és tűlevelű fákkal, a gyümölcsfákkal, a berkek és ligetek, erdőszélek legjellegzetesebb fáival, bokraival, termésükkel, leveleikkel. Szárazföldi és vízimadarak: Közép-Európa madarai közül hetvenkettővel ismerkedhetünk meg a könyvben, bemutatva élőhelyeiket, legfeltűnőbb jegyeiket, fészekrakási szokásaikat, vonulásukat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!