TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Ember és víz

: Ember és víz

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Biológia Környezetvédelem Vízügy Általános földrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

286 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632324498

tartalom:

˝E könyv azoknak szól, akik nem a vízgazdálkodással foglalkoznak, semmiféle szakmai kapcsolatuk nincs a vízzel, csak mint magánemberek, fogyasztók, használók, áldásait élvezők, szennyező vagy kellemetlen megnyilvánulásait tűrők kerülnek vele kapcsolatba. Megkísérlem elmondani a víz történetét, amely tudatunkban szinte egyidős az élővilág és az ember történetével, s amely e két utóbbi sorsának alakulásától el nem választható. A kezdetektől indulunk, de a ma emberének érdeklődését tiszteletben tartva azokkal a témakörökkel foglalkozunk részletesebben, amelyek mindennapi feladatainkat alkotják, s az egyes embert is közvetlenül érintik. Nem titkolt szándékom olyan ismeretek terjesztése, a szakmai közművelődés olyan területe ok és okozati összefüggéseinek, eredményeinek és problémáinak megmagyarázása, amelyek sokszor a társadalom meg nem értését, a közvélemény közönyét vagy ellenállását váltják ki. Abban a reményben teszem ezt, hogy a tájékozottság birtokában egyre többen válnak értő vízhasználókká, egyedülálló nemzeti kincsünk őrzőivé.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!