TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Értekezések a természettudományok köréből 10. kötet

Értekezések a természettudományok köréből 10. kötet

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1880

Kiadó:

Magyar Tudományos Akadémia

Kategóriák:

Biológia Botanika Fizika Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

cca. 500 p., több kih. tábl.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Közlemények a m. k. egyetem vegytani intézetéből. I. Adatok a carbonylsulfid - szénlégkéreg - physikai sajátságaihoz. II. A budapesti világitógáz chemiai analysise 1876-ban. III. Egy földpát mennyiségi analysise ; Gróf Wass Samu emlékezete ; A magyarországi Dunaszigetek földirati csoportosulása s képződésük tényezői ; Adatok a martinaczél tulajdonságainak ismertetéséhez ; A víz-elvonó testek behatásáról a kámforsavra és amidjaira ; A vadgesztenye gyökereinek ismeretéhez ; Az utóvilágításról Geissler-féle csövekben ; A rank-herleini és szejkei ásványvizek chemiai elemzése ; A városligeti artézi kút hévforrásának vegyi elemzése ; Adatok a Mecsekhegység és dombvidéke jurakorbeli lerakodásainak ismeretéhez ; Myelin és idegvelő (Szövettani tanulmány) ; Közlemények a m. k. egyetem vegytani intézetéből: I. A durranólég sűrűségénak meghatározása. II. A nitrosylsav néhány sójáról. ; A magyar tengerpart szivacsfaunája ; A bábolnai meleg "Mátyás-forrás" és a szovátai "Fekete-tó" hideg sósforrás chemiai elemzése ; Közlemények a Kolozsvári Egyetem élet- és kórvegytani intézetéből: I. Adalék a tyrosin és a skatol vegyi szerkezetéhez. II. Arsenkéneg mint méreg s annak szerepe törvényszéki kérdésekben. III. A tellurnak előállítása a nagysági aranytellur érczekből és a nyers tellurból ; Az ágyéki- és kereszt-gerinczagyi dúczok többszörösségéről ; Új vagy kevebbé ismert szömörcsögfélék (Phalloidei novi)

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

12 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!