TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Értekezések a természettudományok köréből 11. kötet

Értekezések a természettudományok köréből 11. kötet

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1881

Kiadó:

Magyar Tudományos Akadémia

Kategóriák:

Biológia Botanika Fizika Geológia Kémia Zoológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

cca. 600 p., sok kih. tbl.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A hydrogen hyperoxyd képződése égés közben II. Válasz a víz képződési melegének ügyében; A Frusca-Gora aquitaniai flórája; A pinguicula és utricularia sejtmagjaiban előfurdoló krystalloidokról; Ujabb tanulmányok a kémfortcsoport köréből; A solymosi hideg savanyú ásványvíz chemiai elemzése; A carludovica és a canna gummijáratairól; Budapest főváros ivóvizei egészségi szempontból, és néhény ásványvíz elemzése; Emlékbeszéde William Stephen Atkinson; Adatok a harántcsíkú izmok szerkezete- és idegvégződéséhez; A mihai (Fehérmegye) Ágnes-forrás vegyelemzése; Az elzöldült szarkaláb mint morphológiai útmutató; A víznek képződési melegéről; Békésvármegye flórája; Rendhagyó köggombák; Dolgozatok a k. m. Tud. Egyetem élettani köréből; A tudományok haladásának befolyása a selmeczvidéki bányamívelésre; AVegyerélytani vizsgálatok. A calorimetrikus mérések adatainak összehasonlításáról; Közleméyek a m. kir. Egyetem vegytani laboratoriumából; Az assocuiált szemmozgások idegmechanismusáról

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

12 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!