TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Értekezések a természettudományok köréből 12-13. kötet

tartalom:

Baryt és Cerrusit Telekesről Borsodmegyében ; Kristálytani és optikai vizsgálatok az aranyi hegyi amphibolon ; Értekezések a myo-mechanika köréből ; Helyreigazító észrevételek Thanhoffer Lajos úrnak e czímű értekezéséhez: "Adatok a harántcsíkú izmok szerkezete és idegvégződéséhez" ; A Vampyrella fejlődése és rendszertani állása ; Az Aquilegiák rendszere és földrajzi elterjedése. (Systema et area Aquilegiarum geographica) ; A szénkönnyek égése chlorgázban ; Adatok a növények, különösen az Euphorbiaceák tejnedvének ismeretéhez ; Helyreigazitó észrevételek Jendrássik Jenő úr 'helyreigazító' czímű 'észrevételeire' ; Adatok a Cestodák ismeretéhez, a Solenophorus megalocephaluson megejtett vizsgálatok alapján ; A Clavulisa Szabói-rétegek az Euganeák és a tengeri Alpok terűletén, - és a krétakorú 'Scaglia' az Euganeákban ; Az Eremocoris-fajok magánrajza ; A modern zoológia szempontjai s czéljai ; A rovarok dimorphismusáról; A parádi timsós, Ilonavölgyi timsós és a Clarisse-forrás vizének vegyelemzése ; A Sibrai (Sivabradai) fürdő ásványvizének vegyelemzése ; Dolgozatok a k. m. tud. egyetem élettani intézetéből (III. füzet) I. A folyadékok áramlása hajszálcsövekben. II. Adatok a fehényeoldatok átszivárgásához ; Uj vagy kevéssé ismert hasgombák. Gasteromycetes novi vel minus cogniti ; Az állatország rendszeres osztályozása, különös tekintettel az újabb állattani rendszerekre ; A czemétei ásványvíz vegytani elemzése ; Hymenoptera nova Europaea et exotica. Európai és másföldi új Hártyaröptűek ; Hunyadmegye ásványvizei ; A petroleum lobbanási pontja meghatározásának egy új módszere ; Adatok a Cilioflagelláták ismeretéhez (Véglénytani tanulmány)

leírás:

Az ÉTK 1882-84. évfolyama egybekötve.

Fekete-fehér és színes táblákkal gazdagon illusztrálva.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

9 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!