TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Értekezések a természettudományok köréből 3-4. kötet

tartalom:

A kapaszkodó hajózásról (Touage, towing, Tauschfffahrt); Emlékezés Neilreich Ágostról; Frivaldszky Imre életrajza; Adat a szaruhártya gyurmájába lerakott festanyag ismeretéhez; Közlemények a magy. kir. egyetem vegytani intézetéből; Emlékbeszéd Flór Ferenc felett; Az ásványok olvadásának új meghatározási módja; A gombák jelleme; Adatok a zsírfelszívódáshoz s a vékonybél bolyhok szöveti szerkezetéhez; Adatok a madárszem fésűjének (pecten) szerkezetéhez és fejlődéséhez; A vese vérkeringési viszonyairól; Rhizidium Euglenae Alex. Braun. Adalék a chytridiumfélék ismeretéhez; Vizsgálatok az emlősök fülcsigájáról; A pesti egyetem ásványtárában levő földpátok jegeczsorozatai; Az aethyolxálatnak hatásáról a naphtylaminra; A Salvintia Natans Hoffm. spóráinak kifejlődéséről; Hyrttl corrosio-anatomiája; Egy új módszer a földpátok meghatározására kőzetekben; A beocsini márga földtani kora

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!