TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Értekezések a természettudományok köréből 7. kötet

tartalom:

Vizsgálatok a kolozsvári m. k. tud. egyetem vegytani intézetéből; Báró Prónay Gábor emléke; A légnyomásváltozásainak pontos meghatározásáról; Négy közlemény a m. kir. állatorvosi tanintézetből; Pólya József emléke; Tanulmányok a talaj absorbtiója fölött; A szőlő öbölye; Az agy féltekeinek és a kis agynak működéséről; Krystálytani vizsgálatok a beltéri wolnynon; Az agy befolyásáról a szívmozgásokra; Két isomér monobromnitronaphthalinról; Kubinyi Ferencz és Ágoston életrajzuk; Jelentés Görögországba tett geológiai utazásáról; A felsőbányai trachit wolframitja; Vizsgálatok a kolozsvári m. k. tud. egyetem vegytani intézetéből. A cyansav-vegyületek szöveti alkatáról; A villanyosságok kiegyenlődése a szikrában és a szigetelők oldalinfluentiája

leírás:

Kolligátum. 16 tanulmány egybekötve.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!