TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Értekezések a természettudományok köréből 8. kötet

tartalom:

Az isogonok rendhagyó menetéről Magyarország erdélyi részeiben; A hortobágyi keserüviz elemzése; Adalékok a járulékos gyökerek fejlődéséhez; Vizsgálatok a flulminátok (durrsavvegyek) vegyalkata felett; Az emberi vese Palpighi-féle lobrai; Adalékok a Kárpátok földtani ismeretéhez; Tanulmányok az aldehydek vegyületeiről phenolokkal; Magyarhoni angesitek; A vas chémiai alkata és keménysége közötti vonatkozások; Emlékbeszéd dr. Entz Ferencz a M. Tud. Akadémia levelező tagja fölött; Hőmennyiség-mérések; Folyékon cyánsó vas-nagyolvasztóból; Dolgozatok a K. M. Tud. Egyetem élettani intézetéből; Lázas bántalmak egyik okbeli tényezőjéről; Szibériai és délamerikai gombák

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!