TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Értekezések a természettudományok köréből V-VI.

tartalom:

Emlékbeszéd Kovács Gyula levelező tag felett, Magyarország téhelyröpüinek futonczféléi (carabidae); Beryllium és aluminium. Kettős sók; Időjárási viszonyok Magyarországban, 1871-ik évben, különös tekintettel a hőmérsékre és csapadékra; A Nummulitok rétegzeti (stratigraphiai) jelentősége a délnyugoti középmagyarországi hegység ó-harmadkori képződményeiben; Adatok a látahártya-maradvány kórodai ismeretéhez; Tanulmány a régi zsidók orvostanáról; Emlékbeszéd Agassiz Lajos M. T. Akadémiai külső tag fölött; A rakováczi sanidintrachyt (?) és földpátjának vegyelemzése; Emlékbeszéd gr. Lázár Kálmán felett; Dorner József emléke; Emlékbeszéd Török János lv. tag felett; A súly- és a hő állítólagos összefüggéséről; Vizsgálatok a kolozsvári m. k. tud. egyetem vegytani intézetéből; A knyahinai meteorkő mennyilges vegyelemzése; A szinérzésről indirect látás mellett; Egy felszini Hypogaeus; A margitszigeti hévforrás vegyi elemzése; Öt közlemény a m. k. egyet. vegytani intézetéből; A kőzetek tanulmányozásának módszerei; Nyolcz közlemény a m. k. egyetem vegytani intézetéből.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!