TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Gyakorlatok a biológia fizikai és kémiai alapjai köréből

Gyakorlatok a biológia fizikai és kémiai alapjai köréből

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Kémia Tankönyv

Terjedelem:

85 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A biokémiai és biofizikai jellegű gyakorlatok a biológia szakos főiskolai hallgatók oktatásában kettős feladatot látnak el. Egyrészt lehetővé teszik, hogy a „Biológia fizikai és kémiai alapjai” című elméleti kollégium keretében elsajátított ismereteket a biológia szakos tanárjelöltek a gyakorlatban is alkalmazzák, s mint egy saját tapasztalat alapján meggyőződve az elmélet igazáról. A gyakorlatok végzésével elérendő másik kitűzött cél az, hogy a hallgatókban olyan jártasságok és készségek alakuljanak ki, amelyek birtokában az egyszerűbb fizikai és kémiai eszközök és műszerek szakszerű használatát elsajátíthatják, amelyekre különösen a biológia (elsősorban növény- és állatélettani) kísérletek elvégzésénél lesz nagy szűkség. Továbbá elérendő célja a gyakorlati foglalkozásoknak: megismertetni a leendő általános iskolai biológia szakos tanárjelölteket olyan gyakorlati feladatokkal, kísérletekkel, amelyeket általános iskolai működésűk során a tanítási és tanuló-kísérleti órákon valamint szakköri és egyéb foglalkozásokon bemutathatnak a tanulóknak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!