SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Harc az életért. Képek a természetből

: Harc az életért. Képek a természetből

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1928

Kiadó:

Singer és Wolfner Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

149 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Alkonyodik, az első szép tavaszi napnak vége. A nap búcsúsugarai szelíden folyják körül a hegytetőt, amelyről a rom csonka tornya titokzatos hosszú árnyékokat fest. A hegy alatt méltósággal hömpölyög a nagy víztömeg. Hátán a fehér hajók, mint megannyi hattyú ringanak a vizén, partján a falu pirostetős házai katonás rendben sorakoznak. A madarak vidám csicsergéssel, tereferével készülnek éjszakai pihenőjükre. A hosszú téli rabság után boldog fölpezsdüléssel ugrándozik fáradhatatlanul kacagó gyermeksereg. Pedig az alkonyat nagy lépésekkel közeledik már. A szúnyogok is felvonultak a víz partján s a játékba merült gyermekek szinte öntudatlanul védekeznek, hadakoznak éles csípéseik ellen. De ime, a hold elűzte végkép a napot. Csönd borul a tájra. A földből erős tavaszi illat csap föl. A tücskök megkezdik esti hangversenyüket."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!