TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Hatlábúak égen-földön

: Hatlábúak égen-földön

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

38 p.

Kötésmód:

fűzött

ISBN:

9631145042

tartalom:

Egy neves szovjet entomológus, azaz rovarász ül most a gyerekek közé, és mesél nekik színesen a rovarokról, életünk hatlábú kísérőiről. Megelevenedik körülöttünk a világ, parányi és óriási rovarok bújnak elő földből-vízből, fűből-fából, repkednek a levegőben. Kiderül, hogy mennyien és milyen sokféleképpen vesznek körül bennünket. Mindig tudunk újat mondani róluk. Hogy például a bíborszínű lóherére miért szállnak a dongók, s miért nem hederítenek rá a méhecskék? Vagy hogyan vált a gazdák gyilkos ellenségévé a kazah sztyepp ártalmatlan fűbagolylepkéje, akár a Sziklás-hegység kolorádóbogara? És miközben a tudós nagy-nagy szeretettel beszél a természetről, élvezettel nézegetjük R. Varsamova érdekes, premier planban megrajzolt, színes rovarportréit.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!