TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Klasszikus és molekuláris genetika

Klasszikus és molekuláris genetika

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Biológia Orvostudomány Genetika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

357 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630519119

tartalom:

"A genetikai kód három bázisból áll. A szomszédos kódok egyetlen ponton sem átfedők, egymást közvetlen illeszkedéssel követik, vagyis kódhoz nem tartozó "senki földje" bázis nincs közöttük - a kód "vesszőmentes". A heurisztikus megoldás a fizikusból genetikussá lett F. Crick és munkatársai, elsősorban S. Brenner nevéhez fűződik, 1961-ből. A T4rII rendszerben ez időben a genetikai analízis kelléktára már adott volt..." írja az egyik szerző e műben. Anyaga nem időrendben követi a genetika történetét, hanem tipikus példákon és levezetések részletes elemzésén keresztül próbálja bemutatni az általános biológiai problémák genetikai megközelítését. Kevés adattal igyekszik elérni célját, vagy megláttatni azt, ami a genetikai kutatás logikájában a legáltalánosabb, a vizsgált élőlénytől független. Ezen keresztül világít rá arra, hogy a genetikai logika felépítménye önálló, egységes egész.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!