TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Környezetünk jövője

: Környezetünk jövője

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Távlatok

Terjedelem:

139 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630928922

tartalom:

"Az ember biológiai fennmaradásának, élettere legalább jelenlegi szintű megőrzésének lehetősége azon áll vagy bukik, hogy az emberiség mikor jut el a felismerésig, és képes-e ellensúlyozni azt a kárt, amit az ökológiai egyensúly megbontásával okoz. E felismerésben az egyes társadalmakban nagy különbségek mutatkoznak. Ahol a természet tisztelete erős hagyományokon nyugszik, ahol a kulturáltság általános szintje ehhez jobban talajt nyújt, ott e gondolatok a termékeny közegben gyorsan kicsíráznak. E kategóriák nem esnek feltétlenül egybe a fejlett és kevésbé fejlett társadalmak fogalmával. A környezeti károk tömeges jellege, az egyre gyakoribb riasztó hírek nemzetközi méretekben hatnak a közvéleményre, nemegyszer sokkolva egy adott, veszéllyel érintet közösséget. Nemzetközi tapasztalatok igazolják, hogy a környezeti károk miatti aggodalom tömegek érdeklődését csigázza fele téma iránt! Nő az információ iránti igény és ezzel összefüggésben annak szükségessége is, hogy a legszélesebb körű tudatformálással ébresszük fel az ember egyéni felelősségét, mozgósítva az aktív védelem érdekében."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

400 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!