TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Környezetvédelmi praktikum tanároknak

, : Környezetvédelmi praktikum tanároknak

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Mezőgazda Kiadó

Kategóriák:

Biológia Kémia Pedagógia Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

213 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639121525

tartalom:

A természettudományos tárgyak tanítása során szinte minden órán felmerülnek környezetvédelemmel kapcsolatos kérdések, aminek megválaszolására nagyon sok könyvet kellene áttanulmányozni. A két gyakorló pedagógus olyan könnyen használható kézikönyvet írt, amelyben a környezetvédelem részterületeinek rövid elméleti áttekintése után bemutató- vagy tanulókísérleteket, néhány szemléletes adatsort, ábrákat, grafikont, irodalomjegyzéket talál a "gyors segélyre" szoruló tanár. A kísérletek egy része általános iskolásokkal is elvégezhető, mások csak bemutatásra valók, illetve olyan természettudományos ismereteket tételeznek fel, amelyekkel a középiskolások rendelkeznek. A könyvben található játékos feladatok, rejtvények segítenek oldani a környezeti nevelés oktatását, tanár, diák számára egyaránt.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!