TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Magatartásgenetika

: Magatartásgenetika

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Biológia Genetika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Korunk Tudománya

Terjedelem:

173 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630513714

tartalom:

A napjainkban kialakuló tudományt, a magatartásgenetikát mutatja be a sorozat új kötete. Az etológia, az állatok szokásaival, viselkedésével foglalkozó tudományág, a magatartás mechanizmusainak analízisére genetikai vizsgáló módszereket is felhasznál. A könyv első két fejezete a genetikai és etológiai alapfogalmakról ad rövid áttekintést, a többi fejezet az állati viselkedés vizsgálatában elért eredményeket mutatja be, az utolsó fejezet pedig az emberi magatartás genetikai alapjait tárgyalja. Megismerkedhetünk a sztereotíp magatartásformák genetikájával, a halak udvarlását és a madarak fészeképítését befolyásoló genetikai vizsgálatokkal részletesen bemutatja a tanulási folyamatok genetikai alapjait vizsgáló kísérleteket, és a populációk életét befolyásoló genetikai tényezőkkel is foglalkozik.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!