TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Mi történik körülöttünk

, : Mi történik körülöttünk

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Singer és Wolfner Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Biológia Fizika Általános földrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

299 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Aki megfigyelte, hogy mi történik körülöttünk, az tudja, hogy bármilyen ügyes is az ember, a természet még csodálatosabb dolgokat hoz létre. Minden mezőn és minden tóban sokféle élőlényt találunk, állatokat és növényeket, amelyek a maguk módját változtatják az alakjukat és színüket, amint az idő előrehalad. [...] Az ember képes búzát termelni a földön gyom helyett, vagy el tudja érni, hogy két szál fű nőjjön ott, ahol eddig csak egy nőtt, de nem tus növénymagot csinálni. [...] Sok csodálatos dolog van még, ami szabályszerűen történik. A tavasz, nyár, ősz és tél szabályosan követik egymást évről évre s mindegyikben változik a növényi és állati élet. [...] Ezer más ilyen dolog történik körülöttünk, ami nem függ az ember találmányaitól, de amit legtöbben észre se vesznek vagy nem gondolkodnak rajta."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!