TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Molekulákról és emberekről

: Molekulákról és emberekről

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Biológia Genetika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Gyorsuló idő

Terjedelem:

115 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963140546x

tartalom:

"1962-ben kapott Nobel-díjat a DNS kettős spiráljának felfedezéséért Watson, az amerikai biológus és Crick, az angol fizikus. Watson nagy sikerű könyvére, A kettős spirál-ra még jól emlékszünk, s ezért is tarthat különös érdeklődésre számot a felismerés szemléletformáló jelentőségét megértő Crick Molekulákról és emberekről című könyvének megjelenése. Ebben illetékesen fogalmazza meg a szerző az egzakt biológia üzenetét a modern ember számára: az élettelen éppúgy törvényszerű állapota az anyagnak, mint az élő. nincs szükség "életerőre", az anyag szerkezetét és mozgását kell megértenünk, hogy értsük az életet. Crick a molekuláris biológia mellett legidőszerűbb kérdéseknek az élet eredetét és a tudat kialakulását tartja. Az élet eredetéről szóló tanulmányait mindig rendkívüli izgalom fogadta szakmai körökben is. Most Dél-Kaliforniában dolgozik, a tudat kialakulását kutatja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!