TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Nagy állatlexikon

: Nagy állatlexikon

Kiadás:

h. n., 2002

Kiadó:

Szalay Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Lexikon Zoológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

253 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639450367

tartalom:

˝Gondoltad volna, hogy a koala különböző eukaliptuszfajok levelének fogyasztásával szabályozni tudja a testhőmérsékletét? - És arról hallottál-e már, hogy a testméretükhöz viszonyítva a kolibriknek van a legnagyobb szívük, ami percenként akár 1200-szor is összehúzódhat? Tudtad, hogy egy európai süni hátát több mint 16000 tüske borítja? Hitted volna, hogy a kígyók csak a föld rezgéseit érzékelik, a levegőben terjedő hangokra teljesen süketek? Az állatok világa megfoghatatlan csoda. A látszólag zavaros kavalkád színes, gördülékenyen működő egységgé, erőtől duzzadó egésszé áll össze. Örömöt szereznek, félelmet keltenek, megdöbbenést okoznak, ámulatba ejtenek, tiszteletet ébresztenek- életünk pótolhatatlan részeivé válnak, váltak. Igyekszünk minél többet megtudni a különféle fajokról, ám számosat közülük csupán a könyvekből vagy a képernyőről ismerünk. A gyönyörűen illusztrált Nagy Állatlexikonból közel egyezer állatot ismerhetsz meg, Földünk távoli tájaira is elkalandozhatsz, és olyan titkok és érdekességek birtokába juthatsz, amilyenekről még sohasem hallottál. Kellemes kalandozást!˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!