TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Nagy barkácskönyv. Politechnikai segédkönyv

Nagy barkácskönyv. Politechnikai segédkönyv

Szerkesztő:

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Fizika Ifjúsági Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

191 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Ha átlapozzátok ezt a könyvet, sok ötletet és tervet találtok benne. Bizonyára azonnal kutatni kezdtek szerszámos ládátokban, előveszitek a szükséges anyagot és szerszámot, s jókedvűen munkához is láttok. Lehetséges azonban, hogy az elkészült darab csalódást okoz. Nem úgy sikerül, mint amilyennek elképzeltétek. Ha az egyes munkamenetek nem kapcsolódtak egymáshoz helyesen, ha nem megfelelő szerszámot és anyagot használtok, kontármunka lesz az eredmény. De hát már késő, a darab elkészült, de nem okoz örömöt, csak bosszúságot. Pedig ezt a bosszúságot elkerülhették volna. Mielőtt hozzákezdtek a munkához, nektek is - épp úgy, mint a szakmunkásoknak - jól átgondolt tervet kell kidolgoznotok. Először jegyezzétek fel, milyen szerszámok szükségesek a szóban forgó munkához. Ezután pedig pontos anyagjegyzéket kell összeállítani. Jól vigyázzatok, nehogy kifelejtsetek valamit!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!