TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Növényélettan I-II. kötet I. Anyagcsere-élettan; II. Növekedés- és fejlődésélettan

: Növényélettan I-II. kötet I. Anyagcsere-élettan; II. Növekedés- és fejlődésélettan

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Botanika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

392, 290 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963170498X

tartalom:

Az ismert szegedi professzor nagy sikerű egyetemi tankönyvének második, teljesen átdolgozott kiadását kapja kezébe az olvasó. A növények életjelenségeit két nagy részre, az anyagcsere-élettanra és növekedés-, fejlődésélettanra bontva tárgyalja a szerző. Az első kiadástól alapvetően különbözik, mert nem törekszik valamennyi életjelenség ismertetésére, hanem csak a legfontosabb és egyben alapvető problémákat emeli ki, de azokat részletesebben elemzi. Az egyes fejezetekben szerepet kapnak a gyakorlati vonatkozások is, különösen a növények vízgazdálkodásával és ásványi táplálkozásával kapcsolatban. A növekedés-élettani és fejlődésélettani rész a mezőgazdaság és a kertészet igényeit is figyelembe veszi. Így a tudományegyetemi szak- és tanárképzés mellett a kertészeti és agráregyetemek, valamint a mezőgazdasági főiskolák hallgatói számára is tartalmazza a szükséges ismereteket, de a tárgy iránt érdelődő szakembereknek is melegen ajánlható. A könyvben közel 350 rajz és fotó, valamint számos képlet segíti a magas színvonalú anyagban való elmélyülést.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!