TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Növényélettani praktikum

: Növényélettani praktikum

Kiadás:

Budapest, 1959

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Biológia Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

270 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Elméleti és gyakorlati téren egyaránt értékes munka Hámoriné Szabó Júlia növényélettani praktikuma, amely a kísérletes botanika bármely területén vezérfonalként használható. Az egyetemi gyakorlatban már jól bevált növényélettani kísérletek pontos leírását és azok elméleti alapvetését tartalmazza. A kísérletek a növények életfolyamatait közvetlenül tapasztalhatóvá teszik. Ezek ismeretében lehetségessé válik, hogy bizonyos mértékben beavatkozhassunk és tervszerűen irányíthassuk e folyamatokat. A mezőgazdasági gyakorlat a terméseredmények fokozása érdekében mind szélesebb körben felhasználja a növényélettani kísérletezés módszereit és eredményeit. Számos probléma, amelyre a válasz régebben éveket vett igénybe, a növényélettani ismeretek birtokában lényegesen rövidebb idő alatt megoldható. A könnyen és egyszerű eszközökkel is végrehajtható vizsgálatok lehetővé teszik a kísérletezést kevésbé jól felszerelt laboratóriumokban is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!