TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Növénytan II. kötet

Növénytan II. kötet

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Botanika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

538 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Az újonnan napvilágot látó Növénytan rendszertani, környezettani és növényföldrajzi kötete teljes átdolgozásban, a termelésbiológiai szempontok figyelembevételével kerül elsősorban a tanárképző főiskolák hallgatóihoz. Módszertanilag a felsőoktatási reform szellemében készült könyv - amint azt az előző kiadások bizonyították - minden bizonnyal sokkal szélesebb körű érdeklődést vált majd ki, hiszen a közismert szerzők fokozottan törekedtek a tudomány legújabb eredményeinek világos összefoglalására. Mindenütt figyelemmel voltak az elméleti megállapítások, az összefüggések, a biológiai törvényszerűségek gyakorlati vonatkozásaira, elvi jelentőségeire is. A munka a botanikai kutatások világszerte elért eredményeinek megfelelő szintű összegezése, vagyis nemzetközi együttműködés' hatására terebélyesedő növénytani ismeretek mai állapotának a rövid bemutatása. A szerzők, akik valamennyien a tanárképző főiskolák és egyetemek előadói, emellett fokozottan törekedtek a hazai botanikusok kutatási eredményeinek beépítésére, és azok megfelelő eredeti fényképekkel, rajzokkal történő megvilágítására. A rendszertani, környezettani, növényföldrajzi anyagot tárgyaló második kötet értékét nagyban emeli, hogy a szerzők már megjelent, vagy még nem közölt saját kutatásaik eredményeit is megtalálhatjuk abban."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

2 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!