TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Orvosi biológia

: Orvosi biológia

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

401 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

96362401247

tartalom:

"Ez a könyv, amelyet az Olvasó kezében tart, orvosi biológia, tehát nevében mintegy meghatározza rendeltetési célját is. Ennek megfelelően a biológia hatalmas információs anyagából válogattam ki azokat az ismereteket, amelyekről úgy véltem, hogy az orvosnak tudnia kell. A válogatás tehát önkényes. Örülnék, ha az olvasó és elsősorban a hallgatóság nem tekintené bevezető soraimat mentegetődzésnek ("a szerző elolvasta a könyvet, amikor kész volt, és amivel maga sem értett egyet, azt megpróbálta megmagyarázni"), mert a könyv jelen formáját és tartalmát céltudatosan alakítottam ki. Ehhez felhasználtam saját oktatói tapasztalataimon kívül munkatársaim és nem utolsósorban a több évtizeden át oktatott egyetemi hallgatóság véleményét, és ennek alapján próbáltam meg új típusú könyvet készíteni. Ha az orvostanhallgatók e könyvből el tudják sajátítani a korszerű biológia alapjait, munkám nem volt eredménytelen."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!