TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Parazitológia

, : Parazitológia

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Biológia Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

502 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

A hazai parazitológiai tudomány és oktatás megteremtőjének és nagynevű művelőjének, Kotlán Sándornak három kiadást megért Parazitológiája az állatorvosi szakirodalom standard művei közé tartozik. Az 1961-ben megjelent 3. kiadás óta eltelt időszak alatt a parazitózisok hatásának és az ellenük való védekezésnek új szemlélete alakult ki. Nyilvánvalóbbá vált gazdasági jelentőségük, előtérbe került a megelőzés, új, hatékony gyógyszereket állítottak elő. Az új kutatási eredmények felhasználásával dolgozta át Kobulej Tibor - az elhunyt Kotlán Sándor legrégibb munkatársa - a 3. kiadást, helyet adva a ma már nem elhanyagolható méretű haltenyésztés és méhészet parazitológiájának is. Így a 4. kiadás az állattenyésztés minden ágát felöleli. A Parazitológia új kiadása segítséget nyújt a parazitózisok megismeréséhez, megelőzéséhez és gyógyításához, aminek révén az állattenyésztés eredményessége fokozható.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!