TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Pszichofiziológia

Pszichofiziológia

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

374 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Tanulmánykötetünk a pszichikus működések biológiai és fiziológiai alapjainak kutatásával foglalkozó határtudomány, a pszichofiziológia néhány alapvető vonását ismerteti. A közölt tanulmányok egy része az agyműködések megközelítésére felhasznált igen különböző kísérleti módszereket és eredményeket írja le. Néhány összefoglaló jellegű, elsősorban pszichológusoknak készült írás egy-egy kutatási téma történetét, értékelést, a sikerek és kudarcok perceit rögzíti. A tematikus összeállítás három pszichikus funkció: a tanulás, a motivációs folyamatok és a tudati jelenségek élettani történéseit tárja fel. Többek között Pavlov, Anochin, Skinner, Hydén, Olds és Lurija alapvető írásait tartalmazza. Ádám György értékes bevezető tanulmánya fogja egybe ezt a jól felépített válogatást, nyomatékosan utalva a pszichofiziológiai kutatások fiziológiai eszközeire és a kísérleti cél pszichológiai természetére. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!