TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
SH atlasz. Biológia

, : SH atlasz. Biológia

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Springer-Verlag

Kategóriák:

Biológia Botanika Kémia Zoológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

659 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637775463

tartalom:

"A biológia a természettudományok egyik legdinamikusabban fejlődő területe. Ez az atlasz nem csupán bevezetés a biológiába, de egyúttal tudományos kézikönyv is. Az ábra- és képoldalak kombinációja lehetővé teszi, hogy az olvasó a tényeket és a bonyolult összefüggéseket könnyedén elsajátítsa, megértse. Atlaszunk nem csupán középiskolásoknak és egyetemistáknak való kompendium, hanem a biológia iránt érdeklődők tájékozódását is segíti. A kötet - a legegyszerűbb sejtekből kiindulva a magasabb fokú szervezeteken át a legbonyolultabb organizmusig, az ember biológiájáig - részletesen tárgyalja az élőlények típusait, a biológiai anyagcsere, a hormonszabályozás mechanizmusait, az érzékelés és az idegrendszer élettanát, az élőlények mozgásának és viselkedésének sajátosságait, és betekintést nyújt az örökléstan, a molekuláris genetika és a génkutatás ina leginkább mozgásban lévő területeire. A kötet végén önálló fejezet ismerteti az evolúció lényegét és a teljes élővilág átfogó rendszertanát. (Az atlasz eredeti, német változata több mint egy millió példányban talált gazdára.)"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!