TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Törvényszerű csodák

: Törvényszerű csodák

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Natura

Kategóriák:

Biológia Genetika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

164 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632330919

tartalom:

"A könyv a biológia forradalmáról szól, de nem szűkíti le a témát csak a genetikára. A szerző lépésről lépésre ismerteti meg az olvasót azzal, amit modern biológiának nevezünk. Az első fejezetben pl. a "klasszikus" genetikai ismereteket ügyesen ötvözi a legmodernebb tudásanyaggal. A későbbiekben szó esik a sugárbiológiától kezdve a farmakológiáig (gyógyszertan) sok érdekességről. Külön ki kell emelnünk a könyv függelékét, amelyet dr. Schlammadinger József írt a mű orosz nyelvű kiadása óta eltelt időszak legfontosabb genetikai felfedezéseiről. Természetesen egy ilyen kis könyv nem törekedhet a teljességre, de a szerző kiválóan oldotta meg a válogatás és a tömörítés feladatát. A könyvet olvasva a mai embert foglalkoztató szinte minden biológiai kérdésre választ kapunk. Az író sok váratlan, újszerű problémát is felvet, s teszi mindezt rendkívül könnyed, anekdotázó stílusban. Ez a gördülékeny stílus még a biológiától idegenkedő olvasókat is megbarátkoztatja ezen izgalmas tudományággal."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!