TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Vidám tanfolyam a növények táplálásáról

: Vidám tanfolyam a növények táplálásáról

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Biológia Botanika Növényvédelem Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

160 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Amikor feljegyeztem három fiatal mezőgazdasági dolgozó és egy idős bácsi, termelőszövetkezeti tag, no meg egy pesti egyetemista kislány nyaralásának történetét, ezt abban a reményben tettem, hogy személyük megnyeri rokonszenvét. Megkedveli őket, érdeklődéssel kíséri a Mezőgazdasági Dolgozók Szakszervezetének üdülőjében eltöltött két szép hetük kisebb-nagyobb eseményeit, kalandjait, és közben Ernőnek, a most végzett agrármérnöknek magyarázataiból megismerkedik a növények "takarmányozásának" azaz táplálásának, trágyázásának igen fontos tudnivalóival. Hogy miért írtam takarmányozást: Erről elöljáróban annyit kívánok mondani, hogy szeretném, ha a növények táplálását is legalább annyi gonddal, szakértelemmel végeznék, mint ahogyan ma már legtöbb helyen például a teheneket takarmányozzák. Az tény, hogy a növény, ha magját elvetettük, általában magától is megnő, gyökereivel táplálékot keres a talajban, és valamennyit mindig talál, tehát több-kevesebb termést is hoz; a nem vadon élő állatot, például tehenet, lovat viszont takarmányozni kell, különben elpusztul.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!