A borkészítés, a borászat az emberiség történetével, kultúrájával összefonódott mesterség, kinek tudomány, kinek művészet, kinek mindennapos megélhetés, kinek pedig hasznos kedvtelés, passzió. Vajon van-e közös nevezője a különféle megközelítéseknek, a dúsgazdag szakirodalomnak, a számtalan publikációnak? Nos a közös nevező a bor, amit méltán nevezhetünk az italok legnemesebbjének. Többrétű finom illat, zamat, csillogó tisztaság, árnyalt szín, gazdag beltartalom és mindezek harmóniája jellemzi a jó bort.
MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Szövényi Ernő: A házi bor készítése
Kiadás:
Budapest, 1990
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Sorozat:
Terjedelem:
48 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9632342356