MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
A szőlő védelme

, : A szőlő védelme

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Borászat-szőlészet Növényvédelem Növénytermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

263 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Más növények védelméhez hasonlóan, a szőlővédelem sem a teljes fertőzésmentességre törekszik, hanem üzemgazdasági és közegészségügyi okokból megalkuszik olyan kisebb mértékű fertőzéssel, amely még nem veszélyezteti a termést. Igen ám, de ez a látszólagos eredmény sem nélkülözheti a biztos diagnózist, a jó növényvédőszereket, a gépeket és azt a szakkönyvet, amelyben mindezek összefoglalva megtalálhatóak. Ilyen könyvet ajánlunk ezúttal, melynek érdeme, hogy a növénykórtan és a rovartan tudományát belopva a gyakorló szőlészek ismeretei közé, nem hat tudományosan, mégis minden szükséges elméletet tartalmaz, így a betegség tüneteinek fényképét, megkülönböztető tünettanát, a kórfolyamatot és mindezek alapján a védekezés lehetőségét, illetve a kártevő kártételét, leírását és fényképét, életmódját, valamint az ellene való védekezést."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!