MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
A szőlőgyümölcs itthon és a nagyvilágban

: A szőlőgyümölcs itthon és a nagyvilágban

Kiadás:

Budapest, 1963

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Borászat-szőlészet Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

256 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A mű jellegét tekintve közgazdasági elemzése a szőlőgyümölcs, vagyis minden gyümölcsként fogyasztott szőlő problémájának. A több fejezetre osztott három fő rész a szőlőgyümölccsel, a hazai és külföldi termesztéssel, forgalmazással foglalkozik, továbbá a jövő távlatait elemzi, különös tekintettel a gazdaságosság és azzal összefüggésben a fejlesztés lehetőségeire, szükségességére. Végül pedig összegezi az elemzések eredményeit s a levont következtetéseket summázza. Hazai irodalmunkban a szerző elsőnek foglalt bátran állást olyan kényes kérdésekben, mint például a belső fogyasztás, az export, az árszintek, a termelés bővítésének és irányának kérdései. Joggal reméljük, hogy a műnek immár második ki-adásával további segítséget nyújtunk a szakembereknek a csemegeszőlő-termesztés sokat vitatott problémájának megoldásában."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!