MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Legelők és rétek

tartalom:

Legelők és rétek; A sertés tenyésztése és tartása; Műtrágyázás; A juh tenyésztése és tartása; Talajművelésnél kisgazdaságokban használt gépek és eszközök; Talajművelés; Az istállótrágya; A gabonafélék termesztése; Gazdasági építkezés; A szarvasmarha tenyésztése és tartása; A gyümölcsöskert; A konyhakert; Tejgazdaság; Szőlőművelés; Gazdasági növények betegségei; Baromfitenyésztés; Méhtenyésztés; Kisgazdaságok számvitele; Vetésforgók a kisgazdaságban; A talaj okszerű kihasználása; Trágyázás istállótrágyával; A vetőmag termelése és javítása; A mélyszántás; A szálas takarmánynövények termesztése; A burgonya termesztése; A tengeri termesztése; A vadon termő gyógynövények gyűjtése és értékesítése; Gyomnövények írtása; Tejelő tehenek takarmányozása; Hízómarha takarmányozása; Igaslovak tenyésztése és takarmányozása; A borjú nevelése; Csíkónevelés; A sertés hízlalása; Baromfihízlalás; Szántóföldi zöldségtermesztés; Az állatok ragadós betegségei; A beteg állatok ápolása; Tagosítsunk!; A cukorrépa termesztése;

leírás:

Kolligátum.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!