MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Magyar borok Évkönyve. Gyűjtemény: 2003-2005

Magyar borok Évkönyve. Gyűjtemény: 2003-2005

Szerkesztő:

Kiadás:

Harkány, 2002

Kiadó:

Ackermann Consulting Kft.

Kategóriák:

Borászat-szőlészet Szakácskönyv, gasztronómia Naptárak - évkönyvek

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

3 db.

Kötésmód:

karton

ISBN:

15891070

tartalom:

"Izgat a jövő, mert idegesít a jelen, miközben lágyan simogat a múlt. Nem vagyok látnok, de vannak elképzeléseim, hogyan fognak telni napjaim pár év múlva. Már most is sokszor felfoghatatlan az az cikázó mega- terra- petabájtokkal átszőtt világ, melyben élünk. Egy szempillantás alatt 156 000 oldalt kínál fel a számítógép, mikor a keresőbe beütöm a bor szót. Mindez csak magyar oldalakon történik. Gyorsan rákeresek a világháló Magyarországon "kívüleső" részén is a wine szóra. Pontosan 36 900 000 a találat! annyi idő alatt, míg megtalálta az oldalakat, nem tudom leírni magát a számot. Eszembe jut nagyapám, akinek a bor szó egy "találat" volt. Reggelente komótosan leballagott a pincébe, megfogta a lopót, és megtöltötte a kancsót. Nyomott egy spriccet a szódásüvegből (nem műanyag flakonból) a pohárba, belekortyolt és tette a dolgát. Egy kicsit idegesítette az a nagy gépjárműforgalom az utcán - óránként 3 teherautó és 6 személygépkocsi járt arra -, de izgatta a jövő, melyet az újságban hirdetett kistraktor jelentett számára. Hátha ezzel könnyebb lesz majd hazafuvarozni a takarmányt, mint lovakkal..."

Állapot:

hibátlan

Ár:

2 700 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!