MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Szeszátszámítási táblázatok

Szeszátszámítási táblázatok

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Borászat-szőlészet Szakácskönyv, gasztronómia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

255 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632313984

tartalom:

Az SI mértékegység-rendszer több műszer jelzőskáláját is megváltoztatta. Az ilyen műszerek csak új, átdolgozott átszámítási táblázatokkal alkalmazhatóak.
A Szeszátszámítási táblázatok című könyv is azért készült, hogy a szesz, szeszes ital, a gyümölcspálinka gyártása, forgalmazása és ellenőrzése során a 20 ⁰C alaphőmérsékletű szeszfokoló használhatóvá váljék.
A szeszfokolók az alkoholtartalmú elegyek relatív sűrűségét 20 ⁰C-on a leolvasáskor térfogatszázalékban (tf%) adják meg. Ha a mért elegy hőmérséklete eltér a 20 ⁰C alaphőmérséklettől, az igazi szeszfokot táblázatból a megfelelő hőmérséklet és a látszólagos alkoholtartalom találkozásának metszőpontjában kell leolvasni.
A szeszfokoló helyes leolvasását a könyvben ábra szemlélteti. A leolvasott értékek átszámítását minden tábla előtt példa ismerteti.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!