MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Szőlőművelés másképpen. Szőlőtermesztési kézikönyv haladó szőlőtermesztők részére

: Szőlőművelés másképpen. Szőlőtermesztési kézikönyv haladó szőlőtermesztők részére

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Borászat-szőlészet Gyümölcstermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

274 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Aki nem keres, az nem talál újat - dedikálta könyvét a szerző. A mai olvasó abban a szerencsés helyzetben van, hogy a neves szerző több évtizedes tapasztalataiból kikristályosodott újat készen kapja. Rajta áll, hogyan hasznosítja, alkalmazza és segítségével hogyan gazdálkodik eredményesen. Moser hitvallása: az első kötelesség a tudás terjesztése. Ezt meg is teszi becsülettel. Negyven éve fáradozik Ausztriában a korszerű szőlőtermesztés megteremtésén. Céltudatos munkával dolgozta ki a világszerte nevét viselő sajátos művelésmódot. Az új módszer iránti érdeklődésre jellemző, hogy műve már négy kiadást ért meg hazájában. A negyedik a nálunk megjelenő fordítás alapja. Moser azonban nemcsak saját hazájában volt kivételesen szerencsés próféta, hanem sikeresen hirdette tanításait Franciaországban, Szovjetunióban, Csehszlovákiában, Jugoszláviában is. Reméljük Magyarországon is sikere lesz. Írónak és szakembernek egyaránt érdekes egyéniség. Olykor nem is annyira tudja, mint inkább hiszi, amit ír. Érdemes megismerkedni rendkívüli egyéniségével. Nemcsak agrotechnikai eljárásait mondja el, hanem okosan gazdálkodni is tanít és ránevel a természet tárgyilagos és pontos szemléletére. Nem kevésbé tanulságos, amit a tapasztalt üzletembertől tanulhatunk. Sorai mögött állandóan érződik a kérdés: Megéri-e? Moser írásán, megfigyelésein mindenképpen érdemes elgondolkodni!

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!