MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Szőlőművelési rádiótanfolyam (A Budapesti Rádióban 1934. jan 4-étől márc. 1-éig tartott III. gazdatanfolyam bővített anyaga)

: Szőlőművelési rádiótanfolyam (A Budapesti Rádióban 1934. jan 4-étől márc. 1-éig tartott III. gazdatanfolyam bővített anyaga)

Kiadás:

Budapest, 1934

Kiadó:

Pátria Irodalmi Vállalat és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Borászat-szőlészet

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Rádiós Gazdasági Előadások

Terjedelem:

84 p.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

„Kedves Hallgatóink!
A szőlőművelésről tartott rádiótanfolyamunk előadássorozatának végére értünk. Mindaz, amit a szőlőről és műveléséről előadásainkban elmondhattunk, csak kis része és válasza azoknak a tudnivalóknak, amelyekből az egész szőlőművelés áll. Az bizonyára kitűnik belőlük, hogy a szőlőgazdálkodás hozzáértés mellett is sok munkával, gonddal és kiadással járó foglalkozás. De a tudás, a munka, a tőke még nem elég a szőlőműveléshez. A szőlőt szeretni is kell. „A szőlő isteni növény – mondta Jókai – a szőlőnek szíve van, a szőlőnek lelke van. Óh, ha az emberek is olyan háládatosak lennének mint a szőlő!” Ha szeretettel ápoljuk és gondozzuk a szőlőt, akkor nem sajnálunk tőle semmit, s megadjuk neki azt, ami az övé. Kedvünk telik azután egészséges fejlődésében s gyönyörködhetünk termésében, mellyel gondunkat, fáradságunkat, áldozatunkat megfizeti.”

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!