TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Mekkora lelke van a növényeknek? Rövid bevezetés a pszeudo-pszicho-botanikai analízisbe

: Mekkora lelke van a növényeknek? Rövid bevezetés a pszeudo-pszicho-botanikai analízisbe

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Natura

Kategóriák:

Botanika Humor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

133 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632331206

tartalom:

Gyermekkoromban komoly gondot okozott, mit higgyek el abból, amit a felnőttek, az általam nagyra becsült emberek mondtak nekem. Akkor még azt hittem, hogy ha felnövök, minden számomra érthetetlen titoknak megtalálom a nyitját. Felnőttként azonban rá kellett döbbennem, hogy nemcsak én, hanem senki sem ismeri még számos dolog magyarázatát. Nemrégen "hiteles" beszámolót hallottam egy olyan gondolatátvitelről (telepátiáról), amelynek során az üzenet küldője bármilyen utasítást el tudott juttatni gondolatainak erejével a Föld másik végén ólombánya mélyén lévő partneréhez. Az az ötletem támadt, hogy - botanikus lévén - legalább saját szakterületemen ellenőrzöm a régebbi és az újabb gyanús földfedezéseket. Kollégámmal számos "parabotanikai" és egyéb munkát áttekintettünk. Több ezer oldal elolvasása után rá kellett jönnünk, hogy vállalkozásunk kudarcra van ítélve: a számtalan tökéletesen megkomponált képtelenség tudományos cáfolatához több elméleti és felszereltségbeli felkészültségre volna szükség, mint amivel mi rendelkezünk. Úgy gondoltuk ezért, hogy egy kis történeti áttekintést és magyarázatot követően saját abszurd ötleteinkkel kiegészített válogatást adunk közre az elolvasott anyagból, s arra buzdítjuk az olvasót, hogy mindig a józan eszére hallgasson, mielőtt elhinne valamit az olvasottakból. Dr. Turcsányi Gábor

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!