TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
A nemi vágyat serkentő növények

: A nemi vágyat serkentő növények

Kiadás:

h. n., 1994

Kiadó:

Top Trading Hungary Kft.

Kategóriák:

Botanika Erotika Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

322 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637881271

tartalom:

"Minden civódó párnak, azzal a reménnyel, hogy Erósz és Aphrodité növényei visszaadják szeretni tudásukat és életörömüket. Lehet, hogy e mű címe és témája meglepi hűséges olvasóimat, amikor azt látják, hogy egy olyan író, mint én, a szokástól eltérően a felszínesség vagy a szenzáció felé fordul. Valójában erről szó sincs. E könyv elmélyült olvasása elegendő lesz az Önök meggyőzésére. Napjainkban azonban az impotencia és a frigiditás komoly témák, amelyek valójában az orvostudomány körébe tartoznak, s nem lehet többé figyelmen kívül hagyni őket. Az okokat széles körben ábrázoltam abban a fejezetben, amelyet a szexuális fáradtságnak szentelek egy nem rég megjelent művemben*, azonban egy olyan könyvben mint ez a mostani, amelyhez hasonló még nem került a könyvpiacra, talán ugyancsak közzé kell tenni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!